fantasi möter verklighet

Hej och välkommen till en plats där tankar och känslor får en chans att springa spritt språngande nakna. En av mina favoritsaker är att lyssna på små som stora livsberättelser, jag tror verkligen på att dela med sig och våga prata om allt vad leva innebär. En annan favoritsak är att lyssna till fantasin och skriva om de resor den tar med mig på. Här möts dom båda, fantasi möter verklighet. Min fantasi i kombination med livsberättelser jag får ta del av, berättade på mitt alldeles egna vis ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s