Om

Välkommen till Mrs Story. En av mina favoritsaker är att lyssna på små som stora livsberättelser, jag tror verkligen på att dela med sig och våga prata om allt vad leva innebär. En annan favoritsak är att lyssna till fantasin och skriva om de resor den tar med mig på. Här möts dom båda, fantasi möter verklighet. Stora som små berättelser skrivna på mitt alldeles egna sätt.

Mrs Story handlar inte om mig utan om er där ute, era livsberättelser. Men det kan vara trevligt att presentera mig för att ge en bild av vem som finns bakom berättelser och Mrs Story.

Min hemstad ligger i Småland men jag är bosatt i Stockholm med en intakt hemstadsdialekt, sambo och katt. Utbildad informationsarkitekt som arbetar med sökmotoroptimering och snart samlat på sig 10 år inom e-handelsbranschen. Familj, vänner, löpning och nu Mrs Story står högst upp på fritidens priolista men jag värderar också högt att bara vara, som att åka till havet och fiska. Kreativitet och DIY i alla dess former är min grej (just i skrivandets stund har jag snöat in på betonggjutning ). Vill tro att jag alltid gått min egen väg, även om vägen i yngre år var lite mer snirklig än nu i mina 30+. Att våga fast det känns läskigt är mitt motto.

Tack för att du har hittat hit och jag hoppas du ska tycka om det jag skapar ❤

Kram // M